• Nya kommentarer

 • Lyckliga besökare hittills

 • « | Home | »

  Bloggsurfat och drunknat..

  By Raggoparden | January 23, 2008

  ..på Singlas blogg… ja jag vet att hon lagt ned, bara för ngn vecka sen, men vilken FANTASTISK kraftfull utlämnande absolut icke-patetisk svada! Om jag tog allt jag skrivit, kokade ned det till tio rader och spetsade upp det med nitroglycerin, teqila och gelehjärtan skulle mitt alster ändå bara bli en grå och tråkig skugga..

  Besök den och frossa! Det finns material från i fjol så ni klarar er i veckor!

  Topics: dejtingtips, relationer | 1 Comment »

  One Response to “Bloggsurfat och drunknat..”

  1. kycklingen säger:
   January 23rd, 2008 - 9:56 pm

   Ja på fredag smäller det. flyttdags äntligen. har jag sen bara internet igen så kommer det bli blogga av det vill jag lova. brukar behövas tid ensam för att det ska bli av:)

  Comments