• Nya kommentarer

 • Lyckliga besökare hittills

 • « | Home | »

  Mer dejtingtips, feromonnivåer!

  By Raggoparden | February 20, 2008

  Rotade fram ett gammalt inlägg från min förra blogg som lätt redigerat passar bra bland dejtingtipsen. Under sensommaren i fjol blev plösligt hela världen och alla bloggar liksom parningsvilliga! En slöja av sensualitet svepte genom Svedala. Detta sades grunda sej i en storm av feromoner, dessa kärlekens och parningsaktens okännbara signalsubstanser, som sägs vara den utlösande faktorn när det gäller parbildning. De sägs utsöndras (omedvetet) av den parningsvilliga partnern och uppfångas lika omedvetet av “målet”.
  Men, och här kommer det intressanta, åtminstone kvinnors feromonnivåer fluktuerar under fertilitetscykeln. Likaså deras mottaglighet för de manliga infradoftämnena..
  Om nu feromonhalten varierar över tid så kan ju det förklarar varför man plötsligt blir förälskad i “Leffe på jobbet” fast man varit arbetskamrater i 3 år..ens receptivitet kontra produktion av feromoner är i nivå med varann just då!
  Och så långt är det ju bra, men i nätdejtingsammanhang träffas man ju oftast bara en gång. Och sedan funderas det ofta över att han/hon var så fantastisk och motsvarade alla ens krav och förväntningar, men ändå sa det inte klick. Tänk om..Tänk om! Man hade träffats på onsdagen veckan efter istället, när hon hade ägglossning..då kanske succén varit ett faktum?
  Så håll rätt på era röda respektive rosa dagar, flickor ;) och ni män kanske skall be att få se en biorytmkurva före dejten?

  Topics: dejtingtips | 4 Comments »

  4 Responses to “Mer dejtingtips, feromonnivåer!”

  1. Hettiva säger:
   February 20th, 2008 - 1:03 pm

   Ja jösses, det kommer jag ihåg. Men då var det ju inte den egna produktionen som var i farten, så hur gick det till?
   De görs ju ideligen försök med parfymer som sägs innehålla ferromoner, men de floppar alltid. Och vore inte det lite fusk egentligen. ;)

  2. galnakocken säger:
   February 20th, 2008 - 3:06 pm

   Har för mig att mäns kurva är på 6 veckor.

  3. Lussan säger:
   February 21st, 2008 - 12:27 am

   Och vi som är av det lite tröga och jordnära slaget undrar:
   Hur funkar det med de män (och kvinnor) som saknar luktsinne? För det handlar väl om visserligen omedvetna, men ändå doftintryck – eller fattar jag fel nu (igen)?
   Trillar de inte dit lika ofta eller vad händer?

   Jag kommenterar som jag vill! :)

  4. Gubben säger:
   February 21st, 2008 - 10:52 am

   För att riktigt tråka till det…
   Viktigt att dejta med skärpt uppmärksamhet och ostört omdöme. De där feromonerna verkar ju rent livsfarliga. Betänk vilka nitar man kan springa på…

  Comments