• Nya kommentarer

 • Lyckliga besökare hittills

 • « | Home | »

  Dejtingtipsen fortsätter..

  By Raggoparden | March 27, 2008

  det var en månad sedan de förra , upptäckte jag! Jag har helt klart blivit en tråkigare bloggare sedan jag blev osingel *suckar djupt* men nu skall jag göra ett litet försök att lotsa er vidare i dejtingdjungeln!

  OBS, jag skriver inte om sexdejting här.  Vill ni träffa ngn för ett ONS så behöver ni inte mina råd, bara ett paket kondomer och lite brist på självbevarelsedrift ;)

  Jo, hur hittar jag nu något prospekt på en dejtingsajt när jag nu gjort min intressanta profil och lagt in nytagna  bilder? På samma sätt som i “riktiga livet”! Jag sätter mej inte i ett hörn på krogen och väntar på att bli upptäckt, utan jag kollar in klientelet och plockar upp den jag tycker är intressantast. På samma sätt gör jag på en dejtingsajt. Lär mej hur urvalssystemet för sökning fungerar, flera sajter kan visa vilka som är online enligt mitt urval, t.ex näraliggande län och ett åldersspann som jag väljer. Sedan scannar jag onlinelistan varje gång jag är inloggad och skriver till de som verkar intressanta. Jag sitter inte och surar och väntar på upptäckt, det är som att vara ett lingon i skogen och hoppas på att en älg skall äta upp just mej (eller vad lingon nu hoppas på). Jag  läser personens profil och kommenterar ngt i preentationen lite kort. Om han sedan inte svarar (det händer sådär 80% av gångerna) så struntar jag i honom och skriver till nästa.

  Om jag FÅR brev så svarar jag såklart. Jag menar, det finns inget kontrakt som säger att jag måste dejta alla som skriver, och även om jag i min profil uttryckt önskemål att få träffa någon som är lång och mörk, så kan jag ju iaf PRATA med de som är små och blonda, alltid lär jag mej nåt! Är personen alltför oaptitlig eller ointressant kan jag ju åtminstone åbäka mej till att säga det, inte bara ignorera honom! Gör som ni skulle göra IRL, det är människor bakom nicken!

  Om jag nu hittar någon som är intressant och rolig att prata med, vad gör jag då? Jo, jag börjar inte tro att vi skall gifta oss i morgoon bara för att han svarar på tilltal och har en bra bild. Jag svarar honom och ev andra jag pratar med, är det en sajt där man kan se vilka som är online kan jag ju hälsa när jag loggar in, men hold your horses! Man är på en dejtingsajt för att prata med folk! Inte lägga rabarber på en person och förvänta sej att den pratar bara med mej! Så håll kontakten ytlig och vänta på “pirret” när du fått brev, börja inte prata dejt i första meningen (det är enligt min ringa mening slöseri med kvalitetstid att snabbdejta) och ta ett par dagar på dej att fundera på om det är dags att gå vidare, dvs ringa! För det gör man innan man ses på riktigt, finns inte “flödet” i samtalet så låt bli dejten!

  Om ni nu inte bara ville ha ett ONS, då kan man ju skippa snacket ;)

  Topics: dejtingtips | 10 Comments »

  10 Responses to “Dejtingtipsen fortsätter..”

  1. Charlie säger:
   March 27th, 2008 - 10:52 pm

   Du är alltså proaktiv, för att använda ett tjusigt ord :)

  2. Raggoparden säger:
   March 28th, 2008 - 7:31 am

   Charlie:alltid (vad nu det betyder)

  3. Charlie säger:
   March 28th, 2008 - 9:49 pm

   proaktiv = motsatsen till reaktiv.
   Man väntar inte för att saker ska hända och reagerar på det som händer. Man tar initiativ, man agerar aktivt för att få saker att hända. Man är subjekt inte objekt, så som riktiga män och kvinnor är :)

  4. Charlie säger:
   March 29th, 2008 - 11:36 am

   Nu har du fått konkurens när det gäller dejting tipsen från en mycket kompetent skribent:
   http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2054093

  5. Raggoparden säger:
   March 29th, 2008 - 1:14 pm

   Charlie: då är jag nog reaktiv uphöjt till 2…
   Om du vill ha många besökare på din blogg är det nog inte t mej du skall vända dej, flytta från metro till ett blogghotell med bra kod så du kommer högt på sökmototerna istället..

  6. Gubben säger:
   March 30th, 2008 - 10:00 am

   Kan du inget om hur man gör på pensionärsdanser? För att skydda sig mot proaktiva kärr.. flt damer, alltså. :)

  7. Raggoparden säger:
   March 30th, 2008 - 9:35 pm

   Gubben: låt bli att gå dit? ;)

  8. Tant Rasch säger:
   March 30th, 2008 - 10:24 pm

   Jag samlade in dina tips här nu för ifall jag mot förmodan skulle komma på hur man gör. Få se, först skaffar jag alltså rabarber sen ger jag bara ut dem till små mörka män och pratar med varenda en om giftemål för säkerhets skull så att jag inte verkar ointresserad i onödan. När de svarar har jag dem att skiva på kontrakt så att jag slipper dela dem med en massa andra damer som pirrar omkring för att få sig lite per telefon på onsdagarna. Eller hur det var.

  9. Raggoparden säger:
   March 30th, 2008 - 10:27 pm

   Tant Rasch: Ja! Do har hajjat va!

  10. maluca säger:
   April 2nd, 2008 - 8:38 am

   *drar ner persiennerna lite till* // maluca

  Comments