• Nya kommentarer

 • Lyckliga besökare hittills

 • « | Home | »

  Raggopardens pris till modigaste bloggare..

  By Raggoparden | August 28, 2008

  . ..går till Gullan ! *trumvirvel* !!!
  Endast hon kan skriva om tuttar som hoppar ur tubtoppar, tonårssonens ADHD-dagnos, den nya svindlande kärleken till Honom , bristande toapapper som medför skärsår på onämnbara ställen , våndorna med bonusbarn och att bajsa inför publik, allt med en aldrig svikande integritet och humor.

  Jag har troget följt henne i snart ett år , men eftersom hon inte haft någon bloggroll på sin sida trodde jag att hon inte heller ville bli länkad. En förhastad slutsats.

  Nu har hon en egen länklista och en hedersplats på min , gack alla som inte redan känner henne och frossa i arkivet, på det att Gullan skall få tusen besökare om dagen under resten av sitt bloggliv!

  Topics: Allmänt blaj, kärleken, relationer | 4 Comments »

  4 Responses to “Raggopardens pris till modigaste bloggare..”

  1. GULLAN säger:
   August 29th, 2008 - 7:36 am

   *rodnar*
   Hej då från Gullan!

  2. Men vad ska jag ha på mig? « TANT RASCH säger:
   August 30th, 2008 - 11:26 am

   [...] vad ska jag ha på mig? Hittade en helt fantastiskt rolig bloggerska via Raggopardens blogg idag i dag; avsändare: Gullan Människan har inte en tillstymmelse till vett och etikett – [...]

  3. Lussan säger:
   September 2nd, 2008 - 3:39 pm

   Jaaa, jag älskar Gullan och hennes blogg! Hon är fantastisk. LÄS!

  4. diana säger:
   September 5th, 2008 - 7:08 pm

   Visst är hon härlig ;)

  Comments