• Nya kommentarer

 • Lyckliga besökare hittills

 • « | Home | »

  Så lite tid, så många ord

  By Raggoparden | October 16, 2008

  Två sedan länge inplanerade aktiviteter ställdes in idag, med resultatet att jag fick Tid Över. Nu kunde jag ju ha städat eller ägnat mej åt bokföring, men istället läser jag bloggar. Letar bland kommentarerna på mina favvobloggar, hittar jag nån som skriver läsligt kollar jag deras blogg. Är den intressant börjar jag från början. Eftersom jag läser skitsnabbt gillar jag gamla bloggar med massor av inlägg. Jag börjar 1 januari 2005 (t.ex) och läser sedan vartenda inlägg i kronologisk ordning.

  Och det slår mej att nästan alla bloggar var bättre förr. Alltså att bloggaren kanske började lite trevande men med goda intentioner,  hade en peak efter nåt år och började blekna efter två. Kanske ledsnade, eller hamnade i slentrianskrivning.

  Detta stämmer speciellt in på undertecknad. FAN vad jag var mycket bättre förr! Snacka om att bäst-före-datumet gått ut!  Gå och läs nån annan blogg, här finns bara ytligt trams numer.

  Hm. Jag är ju ingen Raggopard längre. Jag kan inte skriva om hur man letar pertner, eller var, och vilka funderingar man har i inledningsfasen huruvida han är lika “på” som jag, eller vilka av de egenskaper man först uppskattade som kommer att reta en mest…

  Jag har blivit en Paris. Jag tänker “vi”. Och eftersom jag tänkte fortsätta vara det  måste jag byta outfit! *svälj*

  Topics: Allmänt blaj, kärleken, relationer | 4 Comments »

  4 Responses to “Så lite tid, så många ord”

  1. RonnyBGoode säger:
   October 16th, 2008 - 2:00 pm

   Jag tycker nog din blogg håller rätt bra nu med….

  2. Damen säger:
   October 16th, 2008 - 7:54 pm

   Jag med. Det är ju nu det blir så SPÄNNANDE! Hur ska det gå med alla dessa människor i en lägenhet?

  3. V säger:
   October 19th, 2008 - 10:02 pm

   som sagt; jag trevar mig fram och läser vidare…

  4. Raggoparden säger:
   October 20th, 2008 - 5:11 pm

   Ronny: det var ju inte meningne att gå med håven :)
   Damen: men jag kanske skulle döpa om mej? Till “soffsittaren”? :)
   V: du är så välkommen. Inläggen under dejtingtips är roligast ;)

  Comments