• Nya kommentarer

 • Lyckliga besökare hittills

 • « | Home | »

  Svanar

  By Raggoparden | November 27, 2008

  Flyttgubbar+bil beställda till kl 13, och jag är sjuk! Igen. Yr, illamående, fryser, huvudvärk. Packar så gott det går och lägger mej under täcket emellanåt.

  Mannen ringer från nya lägenheten “Jag vill att du skall vara här. Utsikten är fantastisk, även nu när det är mörkt. Alla ljus som speglar sej i vattnet. ”

  Det här skulle ju vara våran stund.

  Klockan är 4, det är kolsvart ute. Svanarna sjunger när de flyger förbi ovanför skogen.

  Topics: kärleken | 10 Comments »

  10 Responses to “Svanar”

  1. Uli säger:
   November 27th, 2008 - 6:09 pm

   Oj oj oj… att flytta oh må fysiskt dåligt är inte kul, det har jag också gjor minst en gång för mycket. Hoppas det går över fort-fort, mycket fortare än metrobloggens krämpor som den här gången verkligen sitter fast som betong. Jag skulle vilja satsa en peng på Oddset eller Bwin att det den här gången har skitit sig för gott och att deras portal aldrig kommer att öppnas igen. Ska vi slå vad? Fast – det kan vi ju bara om du tror nåt annat…

   Men bli frisk nu, ok? Vi måste ju för 17 träffas snart igen, det var snuskigt länge sen senast. Det gäller även dig, Maluca, och Forever Young och Putte och… lyssnar ni överhuvudtaget på det jag säger, va?

  2. Raggoparden säger:
   November 27th, 2008 - 8:51 pm

   Uli: vi får väl göra som i fjol, moona åt julhysterin. Alltså måste vi vänta till den tagit fart. Och alla de du nämnde är ju blogglösa nu, så de har inget annat för sej än att läsa på de fria bloggarna ;)

  3. Damen säger:
   November 27th, 2008 - 11:16 pm

   Stackars dig! Men allt blir säkert bra både fysiskt och prykiskt när du kommit på plats i det nya hemmet. “Svanarna sjunger…” Det låter så poetiskt.

  4. Howdy Sailor! säger:
   November 27th, 2008 - 11:19 pm

   Vad jobbigt att flytta så här års. Fördelen är att man får rensat inför julen. Krya på dig och kram.

  5. Uli säger:
   November 28th, 2008 - 6:28 pm

   “Jamen, anussex? Låter ju helknäppt… ”

   Nejnejnej, där missförstod du mig. Analsex har jag inget emot. Ordet alltså. Det är bara när “anal” används i substanitvt syfte, som till exempel i – om du ursäktar öppenheten – “han tog henne i analen” eller “din anal gör mig galen av längtan” – ja, alltså, det är DÅ jag, typ, reagerar.

  6. Raggoparden säger:
   November 28th, 2008 - 6:37 pm

   Damen och Sailor: Jo, det blir bra. Redan idag har det blivit bättre :)
   Uli: men! HUR hamnade analdiskussionen på min blogg? isch… jag lämnar genast tillbaka den!

  7. Uli säger:
   November 29th, 2008 - 9:50 pm

   Men hallå, det är ju bara ett ord med fyra bokstäver. Dessutom låter det där ordet som du nämnde helt oskyldigt, som ett engelskt landskap faktiskt.

   Men från det ena till det andra, mår du bättre och hur har det gått?

  8. Uli säger:
   November 29th, 2008 - 11:49 pm

   Och förlåt för att jag tog hit nåt som inte hörde hemma här, men jag tycker det är så oöversiktligt att svara på kommentarer hemma hos mig, därför kom jag obetänksamt nog hit med mina åsikter om den där saken. Men nu har jag svarat hemma hos mig i stället, så – inget mera snusk här. :)

  9. maria säger:
   December 11th, 2008 - 9:12 pm

   Låter som sjöstaden

  10. Raggoparden säger:
   December 12th, 2008 - 1:38 am

   Maria: nej, mycket mer utsikt! 57 möh närmare bestämt :)

  Comments