• Nya kommentarer

 • Lyckliga besökare hittills

 • « | Home | »

  Dejtinvit eller bara msn-snusk?

  By Raggoparden | August 4, 2009

  Nu får det vara bra med husochhemgullegullandet ett tag. Den här bloggen har blivit för jävla boring.

  Dammar av ett påbärjat inlägg inspirerat av Gullan när hon dejtade som mest i våras. Ifall nån nu alls dejtar via nätet längre, det verkar vara såå last season..

  Så vad menar nissen som skickar snoppbilden i sitt andra mess? Eller damen som har en underklädesbild som avatar? Är de sexfixerade blottarpervon eller tror de verkligen att bästa sättet att få en dejt är att visa gynekolog/urologbilder med en gång?

  En av avigsidorna med nätdejtande är avpersonifierandet. För många är “samtal” via msn eller chat något abstrakt. Man kommer inte att träffa den man pratar med, alltså är man skyddad bakom sin anonymitet. Och därmed kan man leva ut fantasier/överträda normala tabun/släppa på spärrar . Man fungerar inte som i det “riktiga” samhället, där man får leva med sina uttalanden..

  Många påstår att de som pratar snusk på tex msn är hämmade pervon som inte har något “normalt” liv, de är isolerade konstiga typer som på detta sätt “lever ut sina lustar”. Jag tror inte det är så. Jag har flera exempel på “vanliga” människor med familj, barn och jobb, som uppför sej helt olikt deras “irl-personlighet” på nätet. Den nyskilda bankkassörskan, mamma till två barn, som skickar bilder på sitt underliv via webcam till okända män. Mannen som har tre-fyra damer på gång samtidigt på msn, skickar samma frågor/bilder/förslag till alla, men “inte menar något med det”, när handtrallan är avklarad stänger han av burken och går och lagar middag…
  Hajar ni ? Många använder internetdejtandet som en p-rulle, eller som att porrsurfa. De lever ut sina fantasier men har aldrig tänkt omsätta dom i verkligheten.
  Och det må väl vara hänt. Det tråkiga i detta är när den andra personen , han/hon i andra änden på msn:en, inte har samma inställning eller intentioner. Då kan folk bli sårade.. Eller om en äkta hälft inte har samma syn på “dubbellivet”.

  Mao. Jag tror det är skillnad på de som användet dejtingsajter för att träffa nån seriöst, de som bara söker sex irl, och de som bara är där för att prata snusk. I de flesta fall är det nog “mycket snack och lite verkstad”. Det gäller att lära sej att sålla, träna upp magkänslan och vara mycket tydlig med vad man söker redan från början.
  Lycka till, alla.

  Topics: dejtingtips | 1 Comment »

  One Response to “Dejtinvit eller bara msn-snusk?”

  1. Maja säger:
   September 11th, 2009 - 11:05 pm

   Precis precis så tror jag också att det fungerar därute. Vilken chock det har varit att ge sig ut efter 27 år som “fru”. Känns inte helt lätt måste jag säga. Jag skrattar gott åt hur naiv jag har varit. :) Känner också att jag har blivit blasé och cynisk på ett sätt som jag ogillar, men det är väl så det blir efter ett tag kan jag tro.

  Comments