• Nya kommentarer

 • Lyckliga besökare hittills

 • « | Home | »

  Handfunderingar

  By Raggoparden | October 31, 2011

  Om man om tusen år har kommit på hur man opererar in datachip i djurens hjärnor så de blir lika smarta som vi, kommer inte djuren då att vara jävligt frustrerade över att inte kunna använda sina tassar/hovar/fötter till att skriva på tangentbord eller knyta upp knutar, eller köra bil (varför det nu skulle finnas bilar om tusen år) eller knäppa knappar (dom finns nog kvar) eller lägga en ansiktsmaks eller raka sej eller nåt annat som man tycker är väldigt nödvändigt när man är lika smart som en människa ?

  Topics: Allmänt blaj | 2 Comments »

  2 Responses to “Handfunderingar”

  1. Forever young säger:
   November 7th, 2011 - 7:02 pm

   Oj akta dig för att fundera för mycket. Det där blev komplicerat. Det är ju inte vårt problem om tusen år. Det löser sig säkert på något sätt.

  2. Lussan säger:
   December 4th, 2011 - 11:32 am

   Djuren är redan jävligt frustrerade över oss och hur vi värderar eller inte värderar livets väsentligheter. Jag tror faktiskt att det enda de verkligen skulle sakna är förmågan att visa fuckfingret.

  Comments