• Nya kommentarer

 • Lyckliga besökare hittills

 • « | Home | »

  Ännu en trappsteg på ålderstrappan…

  By Raggoparden | November 26, 2012

  ..är när man inser att man (rent hypotetiskt) skulle kunna gå fram till en trettinåt och säga “jag tror faktiskt att jag är lite kär i dej” utan att det skulle bli pinigt eller kunna missförstås som en hoppisän-invit, därför att det helt enkelt är så orimligt. Trettinåtten skulle kunna säga “o så snällt, jag är smickrad” utan att behöva tänka “hjälp, den där dinosaurien stöter på mej” som han skulle tänkt om man var 42. Han (detta funkar såklart inte på en 50-plus man säger nåt sånt till en trettioårig kvinna, då skulle det vara sexuella trakasserier och gubbsjuka) (hoppas alla mina tre läsare hajar att jag är ironisk här) skulle istället tänka “det var en rar liten tant”.
  Puh.
  Life sucks.

   

  Topics: Allmänt blaj, relationer | 1 Comment »

  One Response to “Ännu en trappsteg på ålderstrappan…”

  1. Damen säger:
   December 25th, 2012 - 10:46 am

   Jag kommer ihåg när min mamma blev över 50. Hon tyckte det var så roligt att kunna flirta lite med yngre män hon mötte i jobbet och ingen tog illa upp. Se det som något positivt! Själv ska jag flirta vilt. Jag kanske inte vågar förrän jag blir 60.

  Comments